Päivän Pulma 2

No niin, nyt on vuorossa päivän pulma numero 2. Saimme ystäviltämme kantoliinan vauvalle. Jokainen näitä liinoja kokeillut voi varmasti todeta saman, ei oo helppoo! Olo oli kuin itämaisella senseillä ennen taisteluun ryhtymistä, kun liinaa piti alkaa sitomaan ohjeiden mukaisesti.

Onhan tämä liina varmasti kätevä, kunhan sen vaan osaisi sitoa oikein. Hetken ihmeteltyäni miksei homma toimi, vaimo kertoi sitomisohjeiden jatkuvan seuraavalla sivulla.

Ei näin, miksi kuvassa ei voinut olla merkintää, että jatkuu seuraavalla sivulla? Lopputuloksena vaimo laittoi liinan itselleen ja vauva loikoili siellä tyytyväisenä. Ehkä vielä jonain päivänä myös Sensei oppii nämä metkut. ...Onneksi YouTubeen voi luottaa myös tässä asiassa.

P.S. Pitää varmaan laittaa poika hyvissä ajoin partioon, että hän hallitsee sitten isona sitomiset ja solmut paremmin kuin isänsä. Itse voisin sillä välin liittyä vaikka Kantoliinayhdistyksen jäseneksi. ...nähtävästi sellainenkin on olemassa.

Päivän pulma

Ja oikein hyvää huomenta! Täällä aamu lähtee käyntiin heti raskaalla aivotyöskentelyllä, sillä nämä tuttipullojen sekä rintapumpun osien kasaaminen takaisin paikoilleen on kyllä melkoinen palapeli. Ohjeitahan en voi miehenä ottaa esille, koska se olisi melkein myöntämistä, että en saa ratkaistuksi näinkin simppeliä tehtävää ilman apua. Onneksi vaikuttaa siltä, että näitä osia ei voi saada kiinnitettyä väärin tai niin ainakin luulen. Tulta päin!