Vuosi sitten

Vuosi sitten unelmoimme tulevasta lapsestamme ja ihmettelimme vaimon vatsan päältä tuntuvaa pojun hikkaa. Kävimme myös ottamassa näihin aikoihin ensimmäisiä raskauskuvia vaimosta ja keskustelimme paljon siitä mitähän kaikkea seuraava vuosi pitäisi sisällään. Nyt vuosi jälkeenpäin kävimme ottamassa uusia kuvia samassa paikassa, mutta nyt meitä olikin kahden sijasta kolme.

2015

2016

Tuo vuodentakainen hetki tuntuu kuitenkin kuin se olisi ollut vasta eilen. Tätä ajankulua ei vain voi ymmärtää, sillä nuo kuvissa näkyvät kengätkin alkavat jäämään jo pojulle pieneksi. Täytyy myöntää, että kuvia on tullut räpsittyä toooodella paljon kaikilla laitteilla millä vaan kuvia saa otettua, tosin kameratolppia ei olla vielä hyödynnetty, kun ovat niin kalliita kertakuvia, vaikka kotiin postittavatkin.

2015

2016

Lapsiperheessä joutuu tekemään välillä kompromisseja, sillä vaikka kuinka haluaisit mennä kuvaamaan vasta ”golden hour:in” aikaan, on poju jo silloin kultaisilla unilla Nukkumatin kanssa. Lähdetiin sitten hieman aikaisemmin kuvailemaan ja on muuten kätevää, kun vaunujen alakoppaan mahtuu kaikki tavarat kyytiin. Tuulesta ja myrskystä huolimatta selvisimme reissusta ja saimme mukavia kuvia.

p.s. Itselaukaisin ei pettänyt tälläkään kertaa

2015

2016