Viimeinen yö kehdossa

Kuluneella viikolla kävimme kesälomailun merkeissä myös yllätysvierailulla moikkaamassa vanhempiani. Poju pääsi heti mummin ja paapan syleilyyn ja oli siellä setä-mieskin innokkaana hoitamassa.

Kerroin tammikuussa, kuinka poju pääsi mummin luona nukkumaan vanhaan kehtooni. Nyt kuitenkin on sellainen tilanne, että tuo kehto alkaa jäämään pojulle pieneksi. Luulenpa, että tämän visiitin yöt olivat hänelle viimeiset tässä minun vanhassa yösijassa.

Poika ei nimittäin enää kunnolla mahdu tuohon kehtoon. Lisäksi hän on alkanut entistä enemmän leikkimään unissaan ninjaa ja nuo potkut näyttävät osuvan sopivasti pinnojen väliin vaikka unipussissa nukkuukin.

Käytiin vaimon kanssa vähän salakuvailemassa pojua. Reiluna isänä laitoin tietysti valot päälle, eipä se pojua onneksi haitannut. Tuossa yhdessä kuvassa näkyy hyvin myös pojun ripset, moni tyttö olisi noista varmasti kateellinen.

Pohdinnan alle jää, minkälainen nukkumisjärjestys tehdään seuraavalla kerralla. Varmaan joku matkasänky tulee kyseeseen. Luulenpa kuitenkin, että isin ja äidin välissä olisi pojusta kaikista mukavin nukkua.

Niin se vaan on, että kuukaudet vierivät ja poika jatkaa kasvamistaan. Täytyy itse yrittää pysyä vauhdissa mukana.