Vauvan kanssa kylpylässä

Käytiin Aulangolla koko perheen voimin testaamassa myös kylpylän palveluita. Mietitytti kyllä etukäteen, että kuinkahan tässä käy. Toisaalta poju tykkää kylpeä kotonakin, niin miksipä ei kylpylässä. Harkitsimme muuten alkuvuodesta ilmottautumista vauvauintiin, mutta uintivuoro olisi ollut sunnuntaisin klo: 8.00 aamulla. Olisi aika suoritus selviytyä uimahallille tuohon aikaan.

Pojulle puettiin päälle uimavaippa, mutta laitoimme hänelle varmuuden vuoksi myös märkäpuvun. Luulen, että hän olisi selvinnyt ilmankin sitä, mutta eipä ainakaan tullut kylmä. Otin pojun miesten puolelle ja painelimme suihkun kautta suoraan altaille. Lastenallas oli todella pieni, mutta onneksi siellä oli toinen pikkuallas, jossa oli lämmin vesi ja se oli sopivan matala. Poju viihtyi altaassa hyvin. Aluksi poika vain tuijotti silmät suurena kaikkea ja oli ihmeissään, mutta hetken kuluttua hän jo polski innosta soikeena.

Peseytyminen hoitui pojun kanssa tällä kerralla helposti, sillä lampsimme kylpytakit päällä hotellihuoneen omaan suihkuun. Tätä samaa metodia voisi tietysti kokeilla kaupungin uimahallissa, kylpytakki niskaan ja suunta kohti kotia. Voisi saada matkalla muutaman oudohkon katseen.

Täytyy alkaa käymään nyt enemmän pojun kanssa uimassa, niin hän pääsee kohta surffaamaan Kaliforniaan serkkunsa kanssa. Siinä olisikin yhtälö, surffasi ennen kuin käveli.