Vauvan iltapuuro

Meidän poju on suuri puurofani. Fanitus alkoi heti, kun puuroa sai alkaa maistelemaan. Kokeilimme aikoinaan ensin perus vauvapuuroja, mutta pian huomasimme parhaiten uppoavan tavallisen kaurapuuron, hyvä näin. Pieni mies on hyvin ehdollistunut puurolleen, sillä nähdessään puurolautasen alkaa heti pieni touhotus. Olemme vaimon kanssa aloittaneet aamut itsekin puurolla, sillä se on helppo samalla valmistaa.

Pojun puuron joukossa menee kaikki marjat, jopa puna- ja mustaviinimarjatkin. Tosin lempparia on mustikat ja mansikat, vaikka mangososekin näyttää pojulle maistuvan.

Vaimo saa välillä hassuja päähänpistoja, joita en aina ihan ymmärrä. Alkuviikosta piti lähteä hankkimaan pienelle miehelle uutta nokkamukia. Onhan se hieno, mutta eipä edellisessäkään ollut mitään vikaa. Tässä uuden mukin nokkaosassa on muuten isommat reiät kuin vanhassa, joten alkuun pikkumiehen iltakylpy hoitui melkein siinä samalla, kun puolet vedestä oli paidalla. Eipä sitä voi oppiakaan, jos ei saa itse yrittää. Harjoitukset siis jatkuvat.