Vaunuista rattaisiin – Bugaboo Buffalo

Meidän poju alkaa olemaan jo niin iso, että hän ei enää viihdy vaunujen koppaosassa makuullaan. Hyvällä tuurilla sai työnneltyä päiväunille, mutta kaupungilla ei enää pärjännyt ilman kantoreppua.

Päätimme vaihtaa Bugaboo Buffalo vaunuihimme ratasosan vaikka suositusikä on +6 kuukautta. Olemme pitäneet istuinta matalimmalla tasolla, joten pojun on ollut ihan hyvä matkustaa siellä lähes vaakatasossa. Istuimessa on aika kuppipenkki, melkein kuin ralliautossa. Lenkillä pojun lempipuhaa on venytellä jalkoja turvakaarta vasten. Hmm… kuppipenkki ja turvakaari, tuleekohan pojusta vielä autourheilun harrastaja?

Yllättäen poju alkoi taas viihtyä vaunuissa, koska istuimen myötä pojun näkyvyys lisääntyi. Ratasosaa voi käyttää myös kasvot menosuuntaan päin. Tämä ominaisuus on varmasti hyödyllinen pojun tuosta vielä kasvaessa. Tähän mennessä olemme olleet tyytyväisiä vaunuvalintaamme, tosin Buffalot vievät edelleen paljon tilaa autossa. Reissaamme paljon, joten olemme alkaneetkin pohtimaan matkarattaiden hankintaa. Ne saisi taiteltua aika pieneen kasaan ja niitä voisi säilyttää kätevästi autossa.

Matkarattaat on meille aika uusi juttu, joten suositelkaa ihmeessä hyviä ja kestäviä merkkejä/malleja, jotka taittuvat helposti pieneen pakettiin.