Playtray tarjotin pienelle sormiruokailijalle + Alekoodi

Meidän poju harjoittelee kovasti sormiruokailua ja tykkää muutenkin istua pöydän päässä tutkailemassa keittiön touhuja. Meillä on käytössä originaali ”vanhan mallinen” Stokken Tripp Trapp syöttötuoli, joka ostettiin aikoinaan käytettynä ja poju on viihtynyt siinä mainiosti. Tässä vanhemmassa mallissa turvakaari on vielä puinen.

Saimme MaxPlaylta testiin syöttötuoliin sopivan Playtray tarjottimen. Tarjotin on helppo asentaa, sillä se liukuu mukavasti paikoilleen. Se sopii sekä vanhoihin että uudemman mallisiin Tripp Trapp tuoleihin. Tosin vanhemman tuolin kanssa tarjottimen ja baby setin väliin jää noin 3cm rako, mutta meillä tuo rako ei haittaa, sillä pojun ruokalappu osuu siihen juuri sopivasti. Pojun ensireaktio tarjottimeen oli mainio, hänen huulillensa nousi iso hymy huomatessaan oman kuvan heijastuvan tarjottimen pinnasta.

Playtray on ollut meidän käyttöön sopiva, koska se on helppo pitää puhtaana joko pyyhkimällä märällä tai suoraan tiskaten hanan alla. Meillä on tähän asti riittänyt vain kostealla liinalla pyyhintä. Korkeat reunat tarjottimessa estävät juomien lentämisen lattialle. Tarjotin säästää myös ruokapöydän pintaa, kun pieni mies ei paukuta lelujaan pöytään vaan rumpuna toimii oma minipöytä. Tarjottimen kiiltävä pinta muuten naarmuuntuu aika herkästi, mutta eipä se tuossa mustassa värissä haittaa. Oman ruoan syötyään, jaksaa poju vielä tovin istua tuolissa leikkien leluillaan.

Poju on päässyt hyvin sormiruokailun vauhtiin ja tuo kuvissa näkyvä vihreä silikoninen Mini Mat mahtuu täydellisesti tarjottimelle. Totuttelu sormiruokailuun on aloitettu pehmeistä ruoista, kuten keitetty porkkana, kukkakaali ja bataatti. Hedelmistä lemppareita on tällä hetkellä banaani ja kiivi. Maissi- ja ruisnaksut on myös herkkua ja niillä on lisäksi kiva sotkea tarjottimen pintaa. Hyviä sormiruokailuvinkkejä löytyy muuten Simppeli sormiruokakeittiön sivuilta.

MaxPlay tarjoaa alennuskoodin LattePappa blogin lukijoille:

Alekoodilla LATTEPAPPA saat 31.8.2016 saakka Playtray tarjottimista -15% alennuksen.