Suomalaisia lastenvaatteita - Melli EcoDesign

Tällä kertaa taas hieman kuvapainotteisempi postaus. Vaimo lupautui pojun kanssa vaatemalliksi, niin ei onneksi itse tarvinnut pukeutua mekkoon ja trikoisiin. Saimme tuossa jokin tovi sitten Lasten PR:n kautta Melli EcoDesign vaatteita testattavaksi. Ennestään meillä on ollut kovassa käytössä Mellin valkoinen inkkaripanda body.

Vaatteet ovat valmistettu Suomessa ja ne ovat materiaaliltaan luomupuuvillaa. Ollaan tykätty vaatteista, koska bodyt ovat laadukasta kangasta eivätkä nukkaannu helposti. Bodeissa on myös tuo kaksoiskoko mahdollisuus, eli tuplarivi neppareita sekä pidennykset hihoissa. Näin bodyt menevät muksuilla pidempään. Pojulle menee vieläkin tuo 62/68 koon body, eli mitoitukset ovat hieman reiluja.

Vaimo tykästyi Mellin sysimustaan taskumekkoon, johon voi helposti yhdistellä erilaisia värejä ja koruja. Mekkoa voi käyttää niin töissä kuin arjessa ja se tuntuu vaimon mukaan kivan pehmeältä päällä. Omasta mielestäkin mekko näyttää vaimon päällä erittäin buenolta. ...Kuulemma kukaan nainen ei voi kieltäytyä mekoista, joissa on kivat taskut.

Pojun vaatteet ovat mukavan joustavia ja käytännöllisiä. Vaatteet ovat tyylikkäitä ja päätyvätkin usein pojun päälle.

Melli EcoDesigniltä on tulossa syksyllä uusi vaatemallisto, josta pieniä maistiaisia löytyy Mellin facebookista. Itse odotamme tuota Karkulainen karkkimaassa -kuosia turkoosina.

Vaimon mekko: Melli EcoDesign, sysimusta taskumekko

Sulkapipo: Melli EcoDesign. Neuletakki: CoolClub. Sulkahousut: Melli EcoDesign

Body: Melli EcoDesign Inkkaripanda Housut: Cubus baby

 

*Melli EcoDesign vaatteet saatu blogiyhteistyönä