Sleepbag.dk Lämpöpussi

Sleepbag.dk lämpöpussi

Olimme hankkimassa lämpöpussia jo ennen lapsemme syntymää, mutta jostain syystä se jäi ostamatta. Onneksi Lasten PR lähetti meille tyylikkään lämpöpussin testattavaksi ja se saapuikin juuri sopivasti vauvamme saavuttaessa ulkoiluiän.

Sleepbag.dk lämpöpussin on maahantuonut Geffer Group ja värivaihtoehtoina on musta, denim, pöllö ja robotti. Itse valitsemme musta värin, sillä Bugaboo Buffalo vaunummekin ovat mustat. Sleepbag.dk lämpöpussissa minua erityisesti miellytti konjakin väriset kiinnitysremmit ja muutenkin tämä skandinaavinen suunnittelutyyli miellyttää silmääni. Valmistaja on tanskalainen yritys.

Pussi on siitä kätevä, että se soveltuu 0-3-vuotiaille lapsille eli läpi koko vaunuiän. Eristeenä pussissa on käytetty 150g Meida-täytettä, joka tekee siitä erittäin muhkean sekä lämpimän. Harmi, että näitä ei valmisteta aikuisille, sillä muuten vaimo löytäisi vierestään lämpöpussissa kuorsaavan miehen.

Pussin valmistuksessa on käytetty Outlast -materiaalia, joka on alun perin NASA:n astronauteille kehittämä materiaali. Outlast –materiaali säätelee tehokkaasti kehon lämpötilaa sekä kosteutta. Ei muuta kuin avaruusmatkaa buukkailemaan, sillä pojallahan on nyt jo sopivat varusteet.

Päällinen on mikrokuitua, joka on sateen- ja tuulenpitävä. Tähän liittyen lämpöpussissa ainut huomaamani miinuspuoli on se, että päälliseen tarttuu helposti koirankarvat. Onneksi vaaterullan teippi poistaa ne tehokkaasti.

Lämpöpussista saa muuten helposti kantokopan tilaamalle siihen kantoalustan. Pussin voi muuttaa myös leikkialustaksi ja siihen voi halutessaan erikseen tilata lelukaaret. Aikamoinen all-in-one ratkaisu, olisiko miehen suunnittelema?

Jos muuten kiinnostaa miten pussi toimii isommalla lapsella, niin kurkista ihmeessä White featherdream blogiin.

Ensimmäisellä vaunulenkillämme (pakkasta n. -2 astetta), vauvalla oli vaatteiden päällä villahaalari sekä teddyhaalari. Lyhyen lenkin aikana huomasimme, että pojalla oli hieman liian kuuma. Seuraavalla kerralla poika oli lämpöpussissa vain teddyhaalari vaatteiden päällä ja lämpötila oli sopiva.

Lämpöpussi tulee olemaan meillä varmasti kovassa käytössä seuraavat vuodet. Isänä voinkin todeta, että mitä vähemmän pukemisrumbaa niin sen parempi.

Jos haluat päästä tutustumaan lämpöpussiin tarkemmin, niin jälleenmyyjät löydät tästä.

Mitäs tykkäätte lämpöpussista?