NiksiPappa osa 5: Jännitystä elämään?

Haluatko elämääsi pientä jännitystä? Tällä vinkillä se on mahdollista ja vielä täysin ilmaiseksi.

Huomasin yksi päivä puhelimeni näytössä oudon tumman läiskän. Ei se käyttöä juuri haitannut, mutta päätin tiedustella asiaa huoltoliikkeestä, sillä takuu on edelleen voimassa. En ole kuitenkaan sitä heitellyt tai uittanut missään. Myyjä sanoi, että laitetaan puhelin takuuhuoltoon, niin asia selviää. Sain tilalle sijaispuhelimen, joka oli myös älypuhelin. Liikkeen palvelu siis pelasi hienosti.

Mutta, nyt tuohon otsikon aiheeseen. Olen tällä viikolla joutunut vastailemaan puhelimeen hieman virallisemmin, sillä kaikki tallennetut puhelinnumerot jäivät tuohon huoltoon lähteneeseen puhelimeen. SIM-kortille ei ollut yhtäkään numeroa tallennettuna, joten ne eivät siirtyneet mukana. On minulla toki varmuuskopio, jonka voin palauttaa, kunhan saan laitteen takaisin.

Eli aina kun joku soittaa, niin näkyy vain pelkkä numero. Siinä sitten riittää ihmettelemistä, että kukahan nyt soittelee. Voi että kun on jännää… Aina yhtä iloisesti saa yllättyä, kun se on oma vaimo, joka siellä tavoittelee. Elän jänniä aikoja.

Jos siis haluat jännitystä elämään nopeasti ja vaivattomasti, poista kaikki yhteystietosi puhelimesta. Virkistää mieltä kummasti.