NiksiPappa osa 4

niksipappa.jpg

Nyt olisi taas niksiä tarjolla. Tämä niksi ei ole vain lapsiperheille vaan kaikille puupintojen omistajille.

En syyttele, MUTTA vaimo meni laittamaan kuuman ja kostean puurokulhon meidän keittiönpöydälle ja unohti sen siihen toviksi. Tuloksena oli kunnon pinttynyt vesirinkula pöydän pinnassa.

Aikani googlettelin erilaisia konsteja jäljen poistamiseen. Ensimmäinen löytämäni vinkki oli hammastahna. Jäljen olisi pitänyt hävitä hinkkaamalla valkoista hammastahnaa pinttymän päällä. Laittelin sitten vähän reilummin tahnaa siihen pöydälle, että varmasti toimisi. No ei tapahtunut googlen lupaamia ihmeitä vaikka kuinka hieroskelin. Ilmeisesti ovat liian mietoja nämä suomalaiset Pepsodentit. Vaimo tuli kotiin ja ihmetteli miksi koko keittiö tuoksuu hammastahnalle. Jaa-a…

En myöntänyt tappiota, joten ei muuta kuin uutta matoa koukkuun ja seuraavaa googlen vinkkiä testaamaan. Tähän niksiin tarvitaan vähän kättä pidempää eli hiustenkuivaaja. Hetki meni, kun pengoin vaimon kauneuskaapin läpi. Sieltähän se löytyi! Virittelin sopivat jatkojohdot keittiöön ja ei muuta kuin puhallus täysille. En meinannut aluksi uskoa, että tämä voisi toimia. Muutamassa minuutissa kuitenkin jälki alkoi himmenemään ja lopulta se katosi kokonaan noin 10 minuutin puhalluksen jälkeen. What a great feeling!

Kannattaa kokeilla ensin pienelle alueelle, että ei heti pilaa suvun perintöpöytää. Joku oli nimittäin googlen kommenteissa kirjoitellut, että pöydän lakka oli vaurioitunut. Kaikki muut kommentit kyllä ylistivät tätä vinkkiä ja liityn heihin.

Oli siellä muuten vinkkinä myös majoneesin ja sikarin tuhkan seikoitus, joka jätetään vaikuttamaan yön yli pöydän pinnalle. Onneksi edellinen konsti toimi, niin ei tarvinnut lähteä käymään Kuubassa.

Kokeilemisen arvoinen niksi!