Mistä näitä tutteja oikein tulee?

Olen tiennyt tutteja olevan monen merkkisiä, kokoisia, näköisiä sekä hintaisia. Sitä en tiennyt, että lapselle ei välttämättä kelpaa kaikki tutit. Ainakaan meidän poika ei ole suostunut imemään läheskään kaikkia tutteja, joita olemme hankkineet. Vaimon tullessa kaupasta, löytyy kauppakasseista aina uusi erimerkkinen tutti siinä toivossa, että tätä poika söisi. En tiedä kuka sinne kauppalistaan oikein kirjoittaa sen ”pojalle tutti”.

Nyt useamman yritys ja erehdys menetelmän kautta ollaan löydetty muutama tuttimalli, joita poika suostuu syömään edes vähän aikaa. Sormet tuntuvat silti maistuvan paremmin. Kyllähän netti on pullollaan vinkkejä, kuinka saada lapsi syömään tuttia ja toisaalta vielä enemmän vinkkejä siitä, kuinka vierottaa lapsi tutista. Näyttää olevan myös paljon tutkimuksia siitä onko tutista enemmän hyötyä vai haittaa. Kävi kyllä mielessä sekin vaihtoehto, ettei edes opeta poikaa tutin makuun. Selkeästi tutti kuitenkin rauhoittaa poikaa silloin, kun malttaa tuttia syödä ja onhan pojalla vielä kova imemisen tarvekin.

Ajateltiin tutin helpottavan oloa viimeistään silloin, kun hampaat alkavat puhkeamaan. Onkohan siitä tutista mitään apua tähän?