Mikä ihmeen imetyskoru? – Sis. Alekoodin

Mikä ihmeen imetyskoru? Tätä samaa kysyin vielä itsekin muutama kuukausi sitten, kun vaimo alkoi asiasta puhumaan. Sittemmin olen kyllä törmännyt koruun erilaisissa lastentarvikeliikkeissä ja verkkokaupoissa sekä sosiaalisessa mediassa.

Vaimo tosiaan alkoi juttelemaan minulle, että sellainen imetyskoru olisi tosi kiva saada. Ihmettelin asiaa ääneen, että mikäs se sellainen oikein on ja mihin sitä tarvitsee? Sain vastauksen ja valaisenpa asiaa nyt niille, jotka eivät vielä tiedä. Korujen idea on siis antaa muksulle jotakin näprättävää samalla kun imetetään. Koru on myös hyödyllinen, kun lasta kannetaan vaikkapa kantorepussa ja toimii myös ihan perus sylihetken aikana.

Vaimo halusi tällaista lähinnä siksi, koska poju on aika kova kiskomaan hiuksista ollessaan vaimon rinnalla. Vaimo löysikin sopivan korun lopulta lapsimessuilta ja se on ollut hänellä kovassa käytössä. Poika tykkää hipelöidä korua ja yrittää kovasti hamuilla sitä suuhun. Tuo vaimon koru on By Pinjan valmistama, mutta koruja löytyy toki muiltakin valmistajilta.

Tapasin itse Pinjan muutama viikko sitten ja olikin mukava tutustua ihmiseen korujen takana. Pinja kertoi korujen olevan suomalaista käsityötä ja niiden valmistuksessa käytetään BPA-vapaata silikonia. Sopivat korut kuulemma myös pureskeltaviksi ja olihan se kokeiltava itsekin. Ehkä lapset kuitenkin saavat näistä enemmän iloa.

Jos korut kiinnostavat niin By Pinjan verkkokaupasta löytyy useita eri värivaihtoehtoja ja koodilla LATTEPAPPA blogin lukijat saavat hinnoista -10% (voimassa 5.6.2016 asti).

 

*Kuvan maitokahvin sävyinen koru on saatu blogiyhteistyönä By Pinja :lta.
*Kuvan Tula -kantoreppu saatu blogiyhteistyönä Ipanainen Oy:ltä.