Mahdollisuudet pitää hyödyntää

Meidän pikkuherra osaa kyllä käyttää tilanteet hyväkseen. Tarkoitan tällä sitä, mitä tapahtuu sillä aikaa, kun käyt vessassa tai käännät hetkeksi selkäsi.

Tällä hetkellä pojun suosikkeja on vaatehuoneeseen meneminen, sillä sieltä löytyy suunnattomasti jännittäviä tavaroita tarttumakorkeudella. Eilen käydessäni wc:ssä kuulin, kuinka alkoi kuulua innostunut kiljuminen pojun löytäessä vaatehuonevierailullaan vaimon aamutossut. Jos vaatehuoneen ovi on kiinni, niin kiinnostaapa häntä myös meidän makuuhuoneen lattialla oleva säilytyslaatikko. Työhuoneen johdot sekä koiran ruoka- ja vesikuppi ovat myös edelleen niin kiinnostavia, että tietää mistä pojun löytää hiljaisuuden saapuessa. Yritän toki muistaa aina sulkea huoneiden ovet, mutta välillä se kuitenkin unohtuu.

Terassin oven ollessa auki poju on myös erittäin päämäärätietoinen, sillä ehkä hän kokee vapauden koittaneen. Ei siis ole jäänyt epäselväksi, etteikö pikkumies osaisi hyödyntää mahdollisuuksia, joita hänelle toisinaan tarjoillaan. Uudet ja "ei niin sallitut" asiat vaan ovat kovin mielenkiintoisia!

Saa nähdä milloin poju alkaa kontata, sillä kovat on jo aikeet. Asento on välillä erittäin kohdillaan, mutta vielä kun pääsisi siitä liikkeelle.