Unelma paremmista yöunista - Love To Swaddle UP™ kapalopussi

*Postauksessa esitelty tuote on saatu blogin kautta lahjaksi. Linkkien klikkaaminen ei kartuta LattePapan kahvikassaa, mutta voit halutessasi tutustua tuotteisiin suoraan linkeistä.

Nyt kun poika alkaa olla kuusi viikkoinen on hänellä alkaneet myös etukäteen pelätyt vatsavaivat. Yöt ovat nykyisin melko levottomia ja uni on jäänyt viime aikoina itselläkin aika katkonaiseksi. Olemme kokeilleet tavallista kapalointia, mutta pikkukaverilla tuntuu menevän hermot siihen, kun ei saa nyrkkiä suuhun. Se on muuten myös melkoinen iltanäytös, kun LattePappa paketoi poikaa kapaloon ja poika rimpuilee siitä samaa tahtia ulos. Ei riitä minuutti tai kaksi tähän ähellykseen.

Onneksi saimme testattavaksi Love To Swaddle UP™ kapalopussin talvipaksuudella. Pussin avulla poju voi nyt nukkua luonnollisessa ja turvallisessa asennossa kädet pään yli ojennettuina. Kapalopussin meille lähetti tuotteen maahantuoja, verkkokauppa Baba Express, kiitos!

Kapalopussissa on siis patentoidut siivekkeet, joiden ansiosta vauva voi rauhoittaa itse itsensä takaisin uneen viemällä käden suuhun tai kasvoille. Tämä kapalopussimme on talvimallia. Kapalopussi on tikattu rinnan korkeudelta alaspäin ja pehmustettu luonnollisella bambukuidulla, joka luo lämpimän, mutta hengittävän kerroksen. Peittoa ei tarvitse tämän pussin kanssa käyttää edes talvella ja vauvan voi laittaa pussiin pelkässä vaipassa. Paksuusluokitus 2.5 TOG.

Tämä on aivan loistava vaihtoehto normaalille kapaloinnille, sillä käsien luonnollinen liikuttaminen pussin sisällä tuntuu rauhoittavan meidän poikaa. Lisäksi arvostan, ettei tarvitse enää alkaa virittelemään mitään liinoja. Pistää pojan pussiin ja vetää vetskarin kiinni, helppoa ja vie alle 10 sekuntia! Vetoketju aukeaa muuten kahteen suuntaan, joten vaipanvaihtokin hoituu helposti.

Ensimmäisenä testiyönä meillä nukuttiin huikeat viisi tuntia putkeen, oikeaa arjen luksusta. Seuraavina öinä ei nukuttu niin pitkiä pätkiä, mutta nukuttiin kuitenkin paremmin kuin ennen. Varmasti tulemme tilaamaan pussista kesäksi Original mallin.

Pussi on muuten oikeasti lämmin, sillä pojalla oli ekojen unien jälkeen hieman niska märkänä. Laskinpa sitten makuuhuoneen lämpötilan takaisin normaalin, sillä olin sitä vauvan syntymän jälkeen nostanut parilla asteella. Tässähän sästää myös lämmityskuluissa :) ...okei, nyt menee liikaa mainostukseksi, vaikka totta onkin.

Tässä vielä valmistajan video havainnollistamaan kapalopussia.

 

VIDEO: Love To Swaddle UP Original- by Love To Dream

 

Mutta nyt kaikki konkari isät ja äidit: Please lisävinkkejä jakoon, miten selvitään iltaisin kuplivasta vauvan vatsasta?