Lil´Sidekick + Arvonta

Tiedätkö sen tunteen, kun muksu viskoo pöydän ääressä tavaroita lattialle ja sinä parhaasi mukaan nostelet niitä takaisin. Heti kun saat tavaran nostettua takaisin pöydälle, on se jo uudestaan lattialla. Yleensä tässä vaiheessa alkaa kuulua pöydän päästä myös pieni iloinen hykertely, oman selän sanoessa riks, raks ja poks, kuin riisimurot konsanaan. Toisinaan saatat huomata vaunulenkillä kadottaneesi lapsen lempilelun, vaikka juuri näit sen olevan lapsen kädessä. Ei auta kuin kävellä sama reitti takaisin ja toivoa sen vielä löytyvän.

Saimme Ipanaiselta testiin Lil’ Sidekick kiinnitysnauhoja, joita voi käyttää erilaisten tavaroiden kiinnittämiseen oikeastaan mihin vaan. Ollaan käytetty näitä syöttötuolin ääressä, rattaissa ja kantorepussa. Kantorepussa poju tykkää käyttää tuota kiinnikettä vielä purulelunaan. Remmit ovat olleet kyllä käytännöllisiä, vaikka tuo nauhan pituus ei kovin pitkä olekaan.

Kaikista kolmesta väristä meidän lempivärit ovat harmaa ja vihreä, vaikka kyllä poju käyttää myös miehekkäästi pinkkiä.

Ipanainen haluaa ilahduttaa myös blogini lukijoita, joten laitetaan arvontaa pystyyn. Sain nauhoja 3kpl arvottavaksi, joten arvotaan yksi täällä blogissa, toinen instagramissa ja kolmas facebookissa. Voit osallistua vaikka kaikkien kolmen nauhan arvontaan.

Voit osallistua Lil’ Sidekick kiinnitysnauhojen arvontaan:

  1. Kommentoimalla tähän postaukseen, mikä tavara teillä lentää eniten (jätäthän myös sähköpostisi)
  2. Seuraamalla @lattepappa.fi instagramissa ja tykkäämällä arvontakuvasta.
  3. Tykkäämällä LattePapan FB–sivusta ja kommentoimalla arvontakuvaan, mikä on lapsesi tärkein aarre, joka ei saisi kadota.

Osallistumisaikaa tiistaihin 16.8.2016 klo: 20.00 asti. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajat saavat itse valita mieleisensä värin kolmesta värivaihtoehdosta.

Onnea arvontaan!

Edit 18.8. Arvonta on suoritettu ja voittajat näet TÄSTÄ

 

*Kuvissa näkyvä Tula -kantoreppu saatu blogiyhteistyönä Ipanaiselta.