Kylpyhetken sählingit

Meidän poika se tykkää kylpeä. Ollaan hankittu hänelle oma pieni muovinen kylpyamme ja lisäksi koroke, jossa hän pysyy sopivassa asennossa koko kylvyn ajan. Minulla ja vaimolla on muuten hieman eri käsitys lämpimästä vedestä. Vaimo rakastaa lähes tulikuumaa vettä ja viileämpi vesi on kuulemma hänestä kylmää. Itse käytän suihkussa käydessäni melko haaleaa vettä, joka on mukavan raikastava. Onneksi pojun kylpyveden oikean lämpötilan voi tarkistaa äitiyspakkauksen mukana tulevalla lämpömittarilla, niin ei tarvitse meidän kiistellä oikeasta kylpylämpötilasta.

Eilen kävi aika hauska sattumus. Menin laskemaan pojalle kylpyvettä ja olin työpäivän päätteeksi hieman laiskalla tuulella. Ajattelin, että nostan muovisen kylpyammeen suoraan ison saunajakkaran päälle ja hyödynnän pitkää suihkun letkua ammeen täyttämisessä. Laitoin suihkun ammeen pohjalle ja käänsin hanan päälle. Jeah, homma toimii kuin itsekseen ja vielä ilman käsiä… Jospa lisäisin hieman suihkun painetta, että saadaan kylpyamme nopeammin täyteen ja poika kylpyyn. Käänsin hanan täysille ja taidatte arvata mitä nyt tapahtui. Suihkun käsiosa kääntyi ammeessa ylöspäin ja kaikki vesi suihkusi suoraan naamalleni sekä puiseen paneelikattoon.

Tästähän vasta riemu repesi, kun vaimo tuli paikalle. Hän nauraa vatsakippurassa, kun minä ravistelen pahimpia vesiä pois silmälaseista. Vaimo päätti vielä ikuistaa tämän hetken kameralla, no laitetaanpa saman tien ne tänne nähtäville.

Mukavaa viikonloppua kaikille ja muistakaa varoa kääntyileviä suihkuja.