Kun koko perhe sairastaa

Nyt se sitten iski, syysflunssa. Tai itse asiassa se iski jo kaksi viikkoa sitten, mutta tauti tuntuu olevan sitkeää laatua. Meillä on tällä hetkellä koko perhe flunssan kourissa ja pojulla oli vähän jopa lämpöä. Pahinta on sairastaa samaan aikaan, koska kukaan ei oikein jaksaisi tehdä mitään. Tekisi mieli vain olla ja levätä, mutta onhan arkiset velvollisuudet jonkun hoidettava. Myös blogi on ollut tauolla viikon verran, sillä flunssa on vienyt kaiken ylimääräisen energian.

Teetä on kulunut ihan liian paljon, vaikka kahvimiehiä olenkin. En edes erityisemmin pidä teestä, paitsi ihan perus mustasta Liptonista. Jotenkin se vaan kuuluu tähän flunssaan ja syksyyn. Täytyykin vaihtaa tämä blogin nimi TeePapaksi.

Korvat ovat niin tukossa, että saa koko ajan kysellä vaimolta, että ”mitä sanoit?”. Kerrankin voi hyvällä omalla tunnolla sanoa, että ”En ole kuullut tuollaisesta asiasta mitään”. Myös pikkumies on ollut iltaisin ja öisin melko itkuinen, joten hän on saanut nukkua meidän välissä nyt monena yönä.

Isot viltit ovat olleet myös kovassa käytössä, mutta poju on lähinnä paininut niiden kanssa lattialla meikäläisen koomaillessa sohvalla. Sehän on parasta hupia käydä varastamassa isin viltti.

Jännä juttu, että pikkumiehessä riittää päivisin ihan uskomattoman paljon virtaa, mutta iltaa kohden virta hyytyy kuin seinään. Yritä siinä sitten selittää pojulle isällisesti, että ”sinunkin kannattaisi ottaa touhusi nyt hieman enemmän levon kannalta”.

Eiköhän tämä tauti kohta saada selätettyä!