Koru isän mieleen (sis. Alekoodin)

Hyvää isänpäivää kaikille isille ja isoisille. Meikäläisellä on tänään ensimmäinen isäinpäivä. Huikea fiilis! Aamulla pääsin maistelemaan vaimon leipomaa kakkua ja ihastelemaan pojun tekemää korttia, siitä lähti päivä mukavasti käyntiin.

Jokin aika sitten jaoin instagramissa kuvan, jossa oli kuvia hopeakoruista. Nyt siis tästä asiasta hieman enemmän. Kuvassa näkyvissä koruissa on siis painettu meidän pojun sormenjälki, kun hän oli yhdeksän kuukauden ikäinen. Lisäksi korujen taakse on kaiverrettu pojun nimi + 9kk ikä.

Näin korut ensimmäistä kertaa lapsimessuilla ja totesin vaimollekin, että tuossa on kyllä hienoja koruja. Ainutlaatuisen korusta tekee se, että se on suomalaista käsityötä ja jokainen hopeakoru on uniikki kappale.

Saimme Smallprintiltä blogiyhteistyönä hienot korut minulle ja vaimolle. Vaimo valitsi itselleen sydämen hopeaketjulla ja minä valitsin laatan nahkanauhalla. Tapasimme Marika Sipilän Helsingissä Sampon Satumaisessa kahvilassa, jossa otettiin pojun sormenjälki talteen. Ei muuten ollut ihan mikään helppo juttu. Meidän pikkumies on sen verran liikkuva kaveri, että meikäläinen joutui vähän hämäämään viemällä pojun huomiota toisaalle Marikan ottaessa jälkeä talteen. Lopulta saimme onnistuneen sormenjäljen muutaman harjoituskerran jälkeen. Painoimme varalta myös pojun kädenjäljen, jos sormenjälki ei jostain syystä tulisi näkymään tarpeeksi. Korut onnistuivat kuitenkin mainiosti ja niissä on havaittavissa pieniä sormenjäljen uurteita.

Näihin Smallprint –koruihin voi siis halutessaan teettää lapsen sormenjäljen, piirustuksen, kirjoituksen tai käden/jalanpainallukset. Saatavilla on myös perinteisiä nimikoruja ja oli kiva huomata, että koruja löytyi myös miehille. Lisäksi valikoimasta löytyi kalvosinnappeja sekä avaimenperiä. Kuulemma myös aikuisen sormenjäljistä voi tehdä hauskoja koruja vaikkapa häihin tai huomenlahjaksi. Tuotteiden tilausaika on noin kolmesta viiteen viikkoa, joten kannattaa tilata ajoissa, jos näitä haluaa johonkin tiettyyn juhlaan. Vielä pitäisi siis ehtiä jouluksi ja siinähän olisi loistava lahjaidea ihmiselle, jolla on jo kaikkea. Vaikkapa mummille lahjaksi riipus lapsenlapsen sormenjäljestä.

Tuo sormenjälkikoru muuten tarvitsee aina tapaamisen ja toistaiseksi ne pyritään järjestämään pääkaupunkiseudulla. Muiden korujen tilaus onnistuu lähettämällä skannattuna käden/jalanpainallus, piirustus tai kirjoitus, mutta näistä saa lisäohjeistusta suoraan Smallprintin Marikalta.

Kysyin Marikalta miksi hän ryhtyi koruyrittäjäksi ja vastaukseksi sain, että ”omat arvot”. Työ mahdollistaa sen, että hän pystyy olemaan enemmän läsnä oman lapsensa arjessa tekemällä koruja iltaisin lapsen mentyä nukkumaan. Lisäksi Smallprint –asiakkaat ovat hänen mielestään superihania. Hänestä on mahtava tavata ihania ja eri-ikäisä pikkuihmisiä ja hän tekee omien sanojensa mukaan työtä suurella sydämellä. Hän vielä totesi minulle, että ”Olen saanut tehdä ainutlaatuisia korulahjoja ja kaikkiin liittyy tarinoita, tämä on sellaista ”elämänmakuista” työtä”.

Jos hinnat kiinnostavat, niin tuon minun korun arvo on 140e ja vaimon korun arvo 190e.

Saat koruista -10% alennuksen mainitsemalla tilauksen yhteydessä LattePappa Blogi. Alekoodi voimassa su 20.11.2016 saakka.

Loistavaa isänpäivää!