Joko sulla on JOCO? + ARVONTA

*Kuvissa näkyvät juomamukit saatu blogiyhteistyönä Big Small Companylta.

Blogi on ollut pystyssä jo puoli vuotta, mutta en ole vielä postannut varsinaisesti mitään kahviin liittyvää. No tämä asia korjataan nyt aloittamalla fiilisvideolla :)

 
 

Kahvia kuluu päivässä aika monta kupillista ja tykkään jopa välillä hifistellä erikoiskahveilla. Kotoa löytyy perus Moccamasterin lisäksi myös kahvikone, josta saa maukasta kahvia vastajauhetuista pavuista. Yleensä kyllä erikoiskahvien valmistus jää itsellä vain viikonloppujen iloksi.

Vaunujen ensimmäinen lisävaruste oli tietysti mukiteline, jotta kahvi kulkee kätevästi mukana. On tullut testailtua monenlaisia erilaisia matkamukeja ja tähän asti olen käyttänyt reissuissa mukana retkeilyyn tarkoitettua termosmukia. Yleisin ongelma matkamukeissa on tuntunut olevan se, että ne falskaavat tai kahvi saa kupista outoa makuvivahdetta.

Törmäsin alkuvuodesta netissä JOCO Cupsiin ja pyysin itse asiassa vaimon siskoakin katsomaan Californiasta löytyisikö sieltä niitä, sillä hän oli tulossa käymään Suomessa. Harmillisesti juuri siitä liikkeestä kupit olivat loppu. Idea kupista siis hautautui.

Tapasin Lasten PR:n kevätjuhlissa Big Small Companyn Saaran ja sain kuulla, että he ovat alkaneet tuomaan JOCO Cupsia Suomeen. Mahtavaa!

Eipä mennyt kuin pieni hetki ja postista saapui meille testattavaksi uudet JOCO kupit.

Minä sain uutuusvärin Army ja vaimolle Strawberry. Siitä lähtien kupit ovatkin olleetkin kovassa käytössä. Tuo oman mukini väri sopi myös täydellisesti meidän vaunujen kesäkuomun väriin.

Mikä siis on JOCO Cup?

Se on lasista valmistettu matkamuki kuumille juomille silikonisella kädensijalla. JOCO Cupsin tärkeimmät arvot ovat kupin pitkäikäisyys, juoman maku ja tyylikkyys. Lasi on materiaalina kestävä, eikä vaikuta makuun. Joco Cupsia on mahdollista saada kolmessa koossa 225ml, 350ml ja 450ml. Joco Cups on BPA vapaa tuote, jolloin ei altistu turhille kemikaaleille.

Mielestäni parhaita puolia kupissa on ulkonäkö, ne on vaan tyylikkäitä ja käytännöllisiä. Kupin voi pestä astianpesukoneessa ja se kestää myös mikron. Itseä eniten jännittää mukin materiaali, hajoaakohan lasi heti ensimmäisestä kolhusta. Toisaalta tuotteessa on tuo silikoni suojaamassa, joka pehmentää iskua. Silikonikansi oli helppo kiinnittää, eikä ole vielä tähän mennessä falskannut reunojen välistä.

Ainut miinuspuoli mitä kupista löysin oli, että kahvia juodessa silikonikansi tuoksuu hieman. Toivotaan, että tämä kumin haju hälvenee käytössä. Kahvi kuitenkin maistuu kahville ja pysyy kuumana. Kuppi on lisäksi hieno ja helppo pestä, mitä muuta matkamukilta voi toivoa?

Oman JOCO Cup –juomamukin voit tilata Big Small Companyn verkkokaupasta ja näyttää näitä löytyvän myös Verkkokauppa.com, Ruohonjuuri sekä Warrior Coffeen sivuilta.

Nyt sulla on myös mahdollisuus osallistua LattePapan Instagramissa mustan JOCO Cup –mukin arvontaan.

Osallistu arvontaan seuraamalla LattePapan instaprofiilia @lattepappa.fi ja kommentoi sieltä löytyvään arvontakuvaan kuka olisi sinun mielestä parasta kahviseuraa. Kaikkien osallistuneiden keskeen arvotaan 1kpl musta JOCO Cup.

Osallistumisaikaa su 12.6.2016 klo: 18.00 asti. Mukin arvo 29,70e. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuhun tuotteeseen. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja tuote postitetaan kotiin (Suomen sisällä). Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, tuote arvotaan uudestaan osallistuneiden kesken.