Iltajutut

Pojalla ei vielä ole varsinaista rytmiä päiväuniensa tai syömisen suhteen. Hän nukkuu ja syö silloin kun hyvälle tuntuu. Ainoastaan illalle on muodostunut selkeä rutiini. Kahdeksan aikaan poika tankkaa itsensä täyteen maidosta ja sitten on vuorossa isä-poika-aika. Poju nukahtaa usein syyliini, josta koitan siirtää hänet vaivihkaa omaan sänkyynsä. Tämä on se haasteellisin osuus, sillä välillä nukutustraditiot jatkuvat useamman tovin.

Mitä tapahtuu pojan nukahdettua?

Toisinaan uni tulee koko perheelle saman tien kuin salama. Ilta oli sitten siinä, game over. Yleensä kuitenkin koitamme viettää vaimon kanssa vähän parisuhdeaikaa ja lisäksi nauttia hyvästä ruoasta. Usein myös sauna lämpeää tässä vaiheessa iltaa. Itkuhälytin tarjoaa huolettoman illan, niin ei tarvitse stressata vauvan nukkumisesta.

Kuten huomaatte, myös blogini päivittyy usein illalla hiljaisuuden saavuttua. Vaikka haaveilen, että päivittäisin blogia vieläkin aktiivisemmin, niin välillä on pakko myöntää 1-0 voitto Nukkumatille. Ei se tosin sitä poista, etteikö juttuni olisi väsyneitä.

Loistavaa viikonloppua kaikille!