I-Syyslomalla

Vaimolla on sopivasti ollut tällä viikolla lyhyt työviikko, joten olemme saaneet nauttia syyslomasta. Kuluneen viikon aikana meillä on käynyt paljon kyläilijöitä. Mukava, kun molemmat ovat voineet olla kotosalla, niin on vähän pystynyt jotain touhuilemaankin vieraiden kanssa. Itse karkasin vielä loppuviikosta vanhempieni luokse hetkeksi ”lomailemaan”, sillä veljenikin oli siellä syyslomaa viettämässä. Vaimo lupasi ottaa hoitaakseen pojun ja koiran, joten pääsin aivan itsekseni matkaan.

Tekee ihan hyvää välillä ottaa parin päivän irtiotto arjesta, vaikka isyyslomalla olenkin. Jaksaa sitten taas kummasti. Sain nukkua aamuisin niin pitkään, kun nukutti ja nälän yllättäessä pääsi valmiiden lihapatojen ääreen. Alkaa tämä ikuisuuden kestänyt flunssakin pikkuhiljaa parantua, kun lääkäri määräsi sopivat dropit ja vietin nuo muutamat päivät ihan rauhassa. Voimavarat alkavat palautua taas entiselleen.

Ulkona pauhaa kova tuuli ja syksyiset lehdet vaan sinkoilevat paikasta toiseen. Montaa astetta ei tuolla lämmintä ole, joten pitää itsekin muistaa pukeutua oikein. Vielä näyttää olevan kymmenkunta syysomenaa puissa, mutta satsumat ovat pojusta silti parempia.

Pikkuherran vauhti on muuten kiihtynyt entisestään, joten hän on aika vahdittava kaveri. Pikkumies intoilee edelleen seisomaan noususta, mutta nyt hän ei uskalla enää tulla itse alas joka paikasta. Eli kun alkaa kuulua kovaa kiljumista sohvan laidalta, tietää että pitää käydä nostamassa poju takaisin lattialle.

Tänään oli pakko käydä temmeltämässä pojun kanssa lehtikasoissa, kun niin kovasti ulkona houkuttelivat. Mitä isot edellä, sitä pienet perässä.