Hotellissa vauvan kanssa

Olimme pääsiäisenä lyhyellä hotellilomalla ja täytyy myöntää, että kiinnitin tällä kertaa hieman erilaisiin asioihin huomiota kuin ennen. Mutta aloitetaanpa ihan alusta.

Ensinnäkin lähtö reissuun oli siinä mielessä koominen, että aikaa lähtöön saatiin kulutettua hyvä tovi. Tähän tietysti vaikutti se, että koira piti kuskata ensin hoitolaan vaikka onhan hotelleissa olemassa lemmikkihuoneitakin. Tavaroiden pakkaaminen autoon vei oman aikansa sekä tietysti varmistaminen, että kaikki tarpeellinen oli pakattu mukaan. Onneksi pääsimme lopulta lähtemään.

Hotellissa tuli huomattua muutama seikka, mihin ei aikaisemmin ole ollut tarvettakaan kiinnittää huomioita.

Ensinnäkin hissit: Hissit olivat tietysti melko ahtaat, joten vaunujen ja kaikkien tavaroiden kanssa oli hieman tukalat oltavat. Silti oli pakko yrittää mahduttaa kaikki samalla kertaa. Mutta tätäkin haastavampaa oli hissien ovien sulkeutumisnopeus. Otin aikaa, että ovien auettua ne menivät 4 sekunnissa kiinni. Tähän ei ihan LattePapan reaktionopeus riittänyt ja jouduin useamman kerran painamaan nappulaa uudestaan, jotta ehdin työntämään vaunut ovesta sisään ennen niiden sulkeutumista.

Hotellihuone: Törkkäsin vaunut huoneeseen sisään. Eihän sinne sitten enää muuta mahtunutkaan.

WC-taso: Yritin aluksi vaihtaa pojan vaippoja vessan kapealla tasolla, mutta lopulta luovutin. Sänky toimi paljon paremmin ja oli myös turvallisempi vaihtoehto.

Nyt päästään siihen, mikä konkretisoitui mieleeni ikiajoiksi. Tavallisessa huoneessa ei nimittäin ole mikroaaltouunia. Poikahan siis vielä herää öisin syömään ja saa lisämaitoa tuttipullosta. Jotenkin en ollut noteerannut tätä asiaa kun vasta yöllä. Toiveikkaana vielä tsekkailin kaapit läpi, josko sinne olisi kuitenkin piilotettu mikro. Ei ollut. No eipä siinä mitään, meikäläinen lähtee unisena aamuyöstä tallustamaan pitkin hotellin käytäviä tuttipullo kädessä kohti vastaanottoa. Sieltä löytyy henkilökunnan mikro, jossa avulias yövuorolainen lämmittää tuttipulloa hetken aikaa ja ojentaa pullon minulle iloisesti hymyillen. Sitten vaan takaisin hissillä 7 kerrokseen ja tuttipullo pojalle suuhun. Aamiaissalista olisi kuulemma löytynyt mikro asiakkaiden käyttöön, mutta eipä sinne öisin ole asiaa. Nyt olisi ollut tuttipullonlämmittimelle käyttöä.

Tuli kuitenkin todettua, että pikkumiehen kanssa reissaaminen sujuu yllättävän hyvin, joten ei muuta kuin uutta lomaa varailemaan.