Hei meillä ryömitään!

Meidän pikkumies on aikamoinen ikiliikkuja ja tyyli on vapaa freestyle. Poju liikkuu kierien ja selällään makoillen ponnistaen lattiasta vauhtia. Tänään liikkuminen sai kuitenkin uuden ulottuvuuden, sillä poju hoksasi miten myös ryömien pääsee eteenpäin. Wow poikani, olen vaikuttunut uusista taidoistasi!

Jossain vaiheessa elämää joudun kuitenkin tuottamaan pettymyksen ja paljastamaan pojulle totuuden ryömimisestä. Tuota taitoa ei tarvita, kuin armeijassa. Tosin luultavasti siinä vaiheessa, kun on pojun vuoro suunnata Puolustusvoimien palvelukseen, ryömiminen tai paremminkin tetsaaminen metsissä on kielletty kokonaan simputuksen nimissä. Voihan olla, että poju ei edes valitse armeijaa vaan sivarin.

Milestone -kortit ovat olleet meillä kovassa käytössä pikkumiehen saavuttaessa uusia virstanpylväitä. Nykyisin hieman haastetta tuo, kun lappu on napattu käsiin jo ennen kuin tussi edes ehtii kuivua. Myös maku korteissa taitaa olla kohdillaan, sillä ne kulkeutuvat koko ajan suuhun. Onkohan ne salaa lisännyt näihin jotain makua?

Pojulla on kyllä koko ajan aikamoinen vauhti päällä. Hän osaa omatoimisesti avata raollaan olevat ovet ja mennä kurkkimaan mitä ovien takaa huoneista löytyy. Ehdoton hitti on edelleen löytää koira, jota on kiva tutkia lähietäisyydeltä.

Olihan tähän ryömimään lähtemisellä syykin, koiran ruokakuppi oli aivan liian houkutteleva. Pitääpä keksiä tähän joku ratkaisu yhteistyössä koiran kanssa.