Ensimmäinen äitienpäivä

Tänään on vietetty vaimon ensimmäistä äitienpäivää rennoissa merkeissä. Heräsin pojan kanssa aamulla ajoissa valmistelemaan aamupalaa, jonka vaimo oli jo aikaisemmin toivonut saavansa sänkyyn. No tämä toive toteutui.

Vaimo kysyi menneellä viikolla, että mitenkäs on äitienpäiväkakun laita? Sellainen kuitenkin pitäisi olla ja olen totta kai itse samaa mieltä. Leipominen ei ole minulle vierasta, mutta enpä koe sitä omaksi jutuksikaan. Päätin siis tilata paikallisesta leipomosta yhden vaimoni lempi kakuista, mango-passion moussekakun.

Äitienpäivän lähestyessä vaimo on kysellyt vitsillä mitä spesiaalia ohjelmaa aion järjestää hänelle. Totesin vain, että katsotaan mitä kaikkea se poika keksii järjestää äidillensä.

Puin pojan aamulla juhlatamineisiin. All-in-one paita, löytyy kravattia ja liiviä.

Meillä on ollut myös vaimon perhettä käymässä, joten äitienpäivä on sujunut mukavasti auringosta, grillailuista ja hyvästä seurasta nauttien.

Viime kuukausien aikana on ollut hienoa nähdä, miten omasta vaimosta kuoriutuu hellä äiti meidän rakkaalle lapselle. Sykähdyttävimpiä tilanteita ovat hetket, joissa vaimo halaa pojua ja katsoo häntä rakastavalla katseella, mutta erilaisella kuin minua. Itseä on myös yllättänyt, että vaimo on ollut lapsen myötä pitkäpinnaisempi ja kärsivällisempi. Itsellä olisi hymy jo hyytynyt vaihtaessa keskellä yötä kolmansia vaatteita pojulle peräkkäin pienten "äksidenttien" seurauksena. Täytyy nyt ihan julkisestikin hehkuttaa, että kyllä mun poika on saanut mahtavan äidin!

Äitienpäivää on vielä jäljellä muutama tunti, joten Hyvää Äitienpäivää!