Blogipoiminnat

Tein tuossa muutama viikko sitten blogini ensimmäisen ilmianna blogisi -postauksen ja tähän olen kerännyt nyt omat suosikkini. Blogit esitellään satunnaisessa järjestyksessä. Käykää ihmeessä tutustumassa, linkit blogeihin löytyy otsikoista.

Uuttaja

Mahtavaa! Juuso on tehnyt kahvin ja teen ystäville mainion blogin, nimittäin itsellä kuluu kahvia päivittäin useampi mukillinen. Normaalisti menee ihan peruskahvit, mutta viikonloppuisin ja pidempinä aamuina tykkään hifistellä erikoiskahveilla. Täältä löytyikin pari vinkkiä, mitä pitää ehdottomasti testata.

Tulppaaniuni

Tykkään itse visuaalisesti hyvin toteutetuista blogeista. Tästä blogista löytyy paljon hienoja kuvia ja kivaa fiilistä. Blogi on hyvä sekoitus ”suur”perheen arkea, hienoja kuvia, sisustusta, leivontaa ja käsitöitä. Blogissani on vilahtanut pojun mummin hankkima tuttinauha, joka on muuten Tulppaaniunen bloggaajan tekemä.

Isin Taisto

Toista isä bloggaajaa on hauska seurata, sillä teksteihin on helppo samaistua. Isin Taisto -blogi on tehnyt sen mistä haaveilen, eli jäänyt kotiin lasten kanssa. Hän kirjoittaa perheensä arjesta ja omista ajatuksistaan. Tällä isällä on persoonallinen tapa kirjoittaa ja yksi hienoimmista teksteistä on kirje hänen 1-vuotiaalle pojalle.

Äityyli ja tytöt

Äityyli kirjoittaa rennolla otteella äitiyteen ja lasten kasvuun liittyvistä asioista. Kerronta on mainiota, osasin niin kuvitella tämän rantareissun silmissäni vaikka meillä vasta yksi lapsi onkin.

In the little cottage

Tuoreen äidin blogi, jossa kirjoittellaan vauva-arjesta, mutta myös myös koti-, sisustus-, diy- ja ruokajuttuja löytyy. Blogissa on paljon hienoja valoisia kuvia ja kiva tunnelma.

Jos en tietäisi paremmin voisin luulla näiden kollaasien olevan vaimoni keräämiä, tyyli on ainakin sama.

 

Sitten vielä extra poimintana uusi tulokas:

Partapapa

Hän on tehnyt kaksi asiaa, joista olen haaveillut eli parran kasvatus yhdistettynä koti-isyyteen. Partapapa kirjoittikin jo ekoja vinkkejä liittyen partaan ja lueskelin näitä toiveikkaana. Tässä olisi myös hyvä juttuvinkki tarjolla, "kuinka saada vaimo hyväksymään parta". Oma vaimo nimittäin kyllä mainitsee, jos parta pääsee kasvamaan liian pitkäksi. Tällaista projektia ei oikein pysty salassakaan tekemään. Blogi on aloitettu vasta hetki sitten, mutta jään innolla seuraamaan postauksia.

 

Kiitos kaikille bloginsa ilmiantaneille lukijoille, pysytään kuulolla!