Auringolta piilossa

Tänään oli niin lämmin päivä, että lähdettiin pojun kanssa käymään ensimmäistä kertaa rannalla. Aurinko paistoi ja oli todella rantakelit, joten palelemaan ei päässyt. Poju sai yllensä surffipuvun, jotta uiminen olisi mukavampaa. Harjoiteltiin lähinnä vesijuoksua ja sehän onnistui hienosti. Poju voisi näillä taidoilla mennä näyttämään vähän mallia mammojen vesijuoksupiiriin, että miten oikein laitetaan vipinää kinttuihin. Vesi oli sen verran raikasta ja märkää, että siinä vilvoittui juuri sopivasti, kunnes viiden minuutin kuluttua oli taas uudelleen kuuma.

Otimme mukaan meidän YoYo+ matkarattaat, joissa pojun kelpasi köllötellä auringolta piilossa. Rattaissa näkyvä musta lippa on Shade Me –aurinkosuoja, jolla saa mukavasti vaunuihin ja rattaisiin lisäsuojaa auringon paistaessa. Tosin meidän matkarattaissa tuo oma kuomu tulee aika pitkälle, mutta tätä käytettäessä saa myös pojun jalat varjoon. Aurinkosuoja on helppo viritellä ja muovautuu taas pieneen kasaan, kun sitä ei tarvitse. Mahtui muuten sopivasti rattaiden takana olevaan pieneen taskuun. Pitää vielä kokeilla joku päivä virittää tuo auton turvakaukaloon, sillä pitäisi sopia myös siihen. Eihän tämä mikään kaikista pramein aurinkosuoja ole, mutta toimii ja ajaa täysin asiansa. Omaan makuun myös väri on sopiva.

Rantareissuun ja kesään kuuluu tietysti myös mehujää, joten onneksi löydettiin vielä sellaiset minulle ja vaimolle. Oli muuten kesän ensimmäiset, toivottavasti ei viimeiset.

 

*Shade Me –aurinkosuoja saatu blogiyhteistyönä Ipanainen.fi