Hyvää joulua! (Arvonta)

Hyvää joulua! (Arvonta)

Tällä viikolla ollut hieman joulukiireitä, kuten varmasti jokaisella teistä. Me vietetään meidän joulua osittain kotosalla, joten kinkku oli tietysti ehdottomasti paistettava. Mitä tuohon ruuan laittamiseen muuten tulee, niin vaimo aika pitkälle hoitaa meillä sen puolen. Itsekin tykkään valmistaa ruokaa, jos olen ensin käynyt itse kaupassa valitsemassa raaka-aineet.

Read More

Oikea aika tulla vanhemmaksi?

Oikea aika tulla vanhemmaksi?

Niinhän se on, että vaikka kuinka suunnittelisi lapsien hankintaa ei se ole mikään itsestäänselvyys, että vauvoja alkaa heti kuulua, kun itselle sopii. Me olimme siitä onnellisessa asemassa, että poju ilmoitteli itsestään lähes heti, kun aloimme yrittää. Olimme kuitenkin henkisesti valmistautuneet myös pidempään odotukseen ja mahdolliseen adoptioon.

Read More

Minusta tulee koti-isä

Minusta tulee koti-isä

Meikäläisen pitkäaikainen haave on toteutumassa kuukauden kuluttua, olen nimittäin jäämässä koti-isäksi syyskuusta lähtien. Vaimo palaa takaisin töihin ja minä puolestani jään pojun kanssa viettämään laatuaikaa kotiin. Pääsen siis ihan oikeasti lattepappailemaan ainakin seuraavan vuoden ajan.

Read More